FEESTDAGEN 2021

Wij zijn zéér verheugd en dankbaar, dat we dit jaar wel geopend kunnen zijn met de feestdagen (gezien de vooruitzichten mbt COVID-19). 

En daarom kijkt het gehele Team kijkt er dit jaar extra naar uit, om voor u een Feestelijk Kerstdiner te gaan verzorgen. Vier de feestdagen samen met uw familie, vrienden of collega’s met een Special Tasting Experience bíj ons in THE RED SUN of met een Luxe Sushi Plateau ván ons bij u Thuis.

Tweede Kerstdag

Special Christmas Tasting Experience

Op 26 december serveren wij een Special Christmas Tasting Experience voor u in ons restaurant. Maar liefst 10 gangen wordt u in de watten gelegd met een culinaire reis door Japan, waarbij al uw zintuigen zullen worden beloond. Onze Chefs houden uiteraard rekening met uw allergieën en/of voorkeuren. Deze kunt u aangegeven bij het maken van uw reservering, tot minimaal 48 uur van te voren.

 

Special Christmas Tasting Experience:

Sushi Kerst Diner

Op 26 december serveren wij ook een Sushi Kerst Diner voor u voor thuis. Wilt u Kerst thuis vieren, dan kunt een Luxe Sushi Plateau bestellen, deze kunt u voor 4 personen thuis serveren als een voorgerecht of voor bij de borrel. En voor 2 personen is deze sushi plateau geschikt als volledige maaltijd.

 

Luxe Sushi Plateau (ophalen 14.00-17.00):

Bestelling uiterlijk te plaatsen tm 23 december of als de maximum capaciteit bereikt is.

Oudjaarsdag

Luxe Sushi Plateau

Op 31 december is het restaurant gesloten. Wilt u Oudejaarsavond vieren met THE RED SUN sushi, dan kunt een Luxe Sushi Plateau voor thuis bestellen. Deze kunt u voor 4 personen thuis serveren als voorgerecht of voor bij de borrel. En voor 2 personen is deze Luxe Sushi Plateau geschikt als volledige maaltijd.

 

Luxe Sushi Plateau (ophalen 15.00-18.00):

Bestelling uiterlijk te plaatsen tm 29 december of als de maximum capaciteit bereikt is.

Openingstijden

tijdens de feestdagen:

24 december: restaurant geopend – A La Carte
25 december: restaurant gesloten
26 december: restaurant geopend – Special 10 gangen Christmas Tasting Experience / Luxe Sushi Plateau voor Thuis
31 december: restaurant gesloten – Luxe Sushi Plateau voor Thuis
01 januari: gesloten
02 januari: gesloten

Menu