The Red Sun

Kerstarrangement

Beste gasten van THE RED SUN,

Kerst en Oud/Nieuw 2020 wordt anders, dan anders. Wij hadden onze feestelijke arrangementen voor de kerst en oud/nieuw klaar staan. Maar toen kwam medio oktober helaas voor u en voor ons, de gedeeltelijke lockdown en sluiting voor de gehele horeca.
Voor u en voor ons is het nog onzeker of we u überhaupt kunnen ontvangen in THE RED SUN voor een feestelijk Kerstlunch of Kerstdiner en welke maatregelen er dan zullen gelden.
Echter willen wij (zover het kan) een beetje onzekerheid bij u wegnemen en u toch alvast de gelegenheid geven, om te kunnen oriënteren wat de mogelijkheden zijn met de feestdagen bij THE RED SUN.
Mocht u geïnteresseerd zijn in ons Kerstlunch/Kerstdiner arrangement, kunt u zich alvast inschrijven* via THE RED SUN Exclusief Kerstlunch/Kerstdiner (25/26 december).
Mocht u geïnteresseerd zijn in ons Luxe Sushi Plateau voor thuis met de Kerstdagen (24/25/26 december) of Oud/Nieuw (31 december), kunt u zich alvast inschrijven* via THE RED SUN Luxe Sushi Plateau voor thuis.

*Dit is een inschrijving en geen definitieve reservering. Echter zodra wij weten, wat de dan geldende maatregelen zullen zijn, kunnen we direct een besluit maken over onze uitvoering ervan en u hierover informeren.

Take care! Stay Positive! We hopen u zeer spoedig weer te mogen ontvangen in THE RED SUN.

Groet, Wimmy, Pieter & Team TRS

The Red Sun

Kerstlunch/diner

The Red Sun

Luxe Sushi Plateau