Private Dining Experience

SOLD OUT tm 30 januari

Afhankelijk van de maatregelen, verlengen wij deze service. Schrijf u vrijblijvend in voor de wachtlijst of plaats alvast onder voorbehoud een optie voor februari 2022.

THE RED SUN komt met een PRIVATE DINING EXPERIENCE in vol ornaat naar U toe! Uw PRIVATE CHEF kookt een exclusief 8 gangen Platinum Tasting Experience in zijn mobiele buitenkeuken bij U voor de deur. Elke gang wordt met de full service door uw PRIVATE BUTLER, binnen bij U aan tafel uitgeserveerd en daarna ook weer netjes afgeruimd. Geheel veilig en verantwoord binnen de maatregelen*.

U hoeft helemaal niets te doen en uw eigen keuken wordt niet gebruikt. U bent namelijk ‘uit eten’ mét de daarbijbehorende kwaliteit, beleving, presentatie en service die U van ons gewend bent, maar dan bij U op locatie.

De beschikbaarheid is zéér beperkt ivm de speciaal voor THE RED SUN op maat ingerichte mobiele buitenkeuken. Op deze manier kunnen wij U in deze tijden, toch de ultieme Fine Dining ‘uit eten’ beleving en daarbijbehorende kwaliteit aanbieden, houden wij ons aan overheidsmaatregelen en houden zelfs rekening met uw privacy tijdens het diner:

  • Te reserveren door 1 huishouden +4* extra gasten. Met een minimum van 4 personen.
  • Bijdragen aan het minimaliseren van contacten (de Chef staat in zijn mobiele buitenkeuken, de Bediening is bij elke gang, kort binnen aan tafel voor het in/uitserveren)
  • TRS Crew trekt zich bij elke gang terug in de mobiele buitenkeuken voor de deur om op de achtergrond te blijven, zodat uw privacy tijdens het diner gewaarborgd blijft.
  • TRS Crew test zichzelf preventief

Wij gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. We willen niet downgraden, maar juist upgraden. Want wij willen U en ons mooie horecavak, juist in deze tijden volledig eer aandoen. Omdat ‘uit eten’ gaan bij THE RED SUN veel meer is, dan ‘het eten’ alleen. We hopen binnenkort ook bij U voor de deur te mogen staan!

We missen onze gasten enorm en ons mooie gastvrij vak! Take care! Stay positive!

Groet,

Wimmy, Pieter,
& Team THE RED SUN

*Bij wijzigingen van de maatregelen, zullen wij de uitvoering hiervan aanpassen naar de nieuwe geldende maatregelen.

Reserveringsaanvraag:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Één huishouden + max. 4p
  • DD slash MM slash JJJJ
Menu