Private Dining Experience

Niet meer beschikbaar via onze website!

Neem contact op om de mogelijkheden van THE RED SUN te bespreken.

THE RED SUN komt met een PRIVATE DINING EXPERIENCE in vol ornaat naar U toe! Uw PRIVATE CHEF kookt een exclusief 8 gangen Platinum Tasting Experience in zijn mobiele buitenkeuken bij U voor de deur. Elke gang wordt met de full service door uw PRIVATE BUTLER, binnen bij U aan tafel uitgeserveerd en daarna ook weer netjes afgeruimd. Geheel veilig en verantwoord binnen de maatregelen*.

U hoeft helemaal niets te doen en uw eigen keuken wordt niet gebruikt. U bent namelijk ‘uit eten’ mét de daarbijbehorende kwaliteit, beleving, presentatie en service die U van ons gewend bent, maar dan bij U op locatie.

De beschikbaarheid is zéér beperkt ivm de speciaal voor THE RED SUN op maat ingerichte mobiele buitenkeuken. Op deze manier kunnen wij U in deze tijden, toch de ultieme Fine Dining ‘uit eten’ beleving en daarbijbehorende kwaliteit aanbieden, houden wij ons aan overheidsmaatregelen en houden zelfs rekening met uw privacy tijdens het diner:

  • Te reserveren door 1 huishouden +2* extra gasten. Met een minimum van 4 personen.
  • Bijdragen aan het minimaliseren van contacten (de Chef staat in zijn mobiele buitenkeuken, de Bediening is bij elke gang, kort binnen aan tafel voor het in/uitserveren)
  • TRS Crew trekt zich bij elke gang terug in de mobiele buitenkeuken voor de deur om op de achtergrond te blijven, zodat uw privacy tijdens het diner gewaarborgd blijft.

Wij gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. We willen niet downgraden, maar juist upgraden. Want wij willen U en ons mooie horecavak, juist in deze tijden volledig eer aandoen. Omdat ‘uit eten’ gaan bij THE RED SUN veel meer is, dan ‘het eten’ alleen. We hopen binnenkort ook bij U voor de deur te mogen staan!

We missen onze gasten enorm en ons mooie gastvrij vak! Take care! Stay positive!

Groet,

Wimmy, Pieter,
& Team THE RED SUN

*Bij wijzigingen van de maatregelen, zullen wij de uitvoering hiervan aanpassen naar de nieuwe geldende maatregelen.

Menu