Huizerweg 3, 1261 AR Blaricum Ma: Gesloten - Di t/m Zo: Keuken 17:00 tot 23:00 +31 (0)35 5336996

Beforedinner bites

Crispy Inktvis, tempura, yuzu-jalepenosaus, shichimi, lime
Edamame Duo, zeezout en knoflook, kimchi
Padron Peppers, zeezout, shichimi, ao-nori
Tonijn Tartaar, lotuswortelchips, mieriksworteldip
Mini Oesters (6 stuks) met sjalotjes, ponzusoy

 

The Red Sun Sushi & Sashimi

Shareddining dishes

Kleine en grotere gerechten om te delen met uw tafelgenoten.
Bestel verschillende gerechten, deze worden in het midden van de tafel geserveerd om met elkaar ervan te kunnen genieten.

Courgette Carpaccio
met shiso-ponzusoy, knoflookchips, sesam en truffelolie

Tempura Vega
van shiitake, shisoblad, courgette, tofu, edamame, lotuswortel, rettich-dashisoy

Matcha Soba (koud)
in groene thee gegaard met shiitake, wasabiwortel, rettich-dashisoy

Kwartelei  Gunkan (4 stuks)
met truffelmayonaise, tempurakruim, truffel, bieslook

Tasty Spoons
met gamba, coquille, zalm, king crab, tonijn

Sake Coquilles
van de robata in sake bouillon met zwarte peper en ponzu-gel

Extreem Grote Gamba
met creamy yuzu-jalepenosaus in hoba blad gegrild op houtskool

Kreeftsalade
met gemixte luxe baby leaf salade en ui-knoflookmayonaise

Hele wit vis (gefileerd)
gestoomd met verse wasabi en wasabischuim geserveerd

Zalm Ishi Yaki
gegrild op de robata en op ‘hot stone’ geserveerd met knoflook-teriyakisaus

Smoked Garlic Miso Black Cod
48 uur gemarineerd in miso met knoflook á la minute gerookt

Tempura Ebi (4 stuks)
van king prawns met rettich-dashisoy en lotuswortelchips

Seafood Plateau (4 stuks)
met oesters, king crab, coquille en sashimi van zalm, tonijn en zeebaars

King Crab
hele poot gegrild op de robata met sjalot, paprika en rode-peper-ponzusalsa

Tempura Snow Crab
hele poten krokant luchtig tempura gebakken yuzu-jalapenosaus en groenten en chips

Wagyu Gyu Sashi
japanse carpaccio met lente-ui, knoflooksnippers, rettich, truffelolie, schichimi en ponzu

Hele Piepkuiken by Han
met honing en spicy teriyakisaus op houtskool aan tafel geserveerd

Teppan Yaki Ossenhaas
klassiek bereidt met knoflookchips en ui-knoflookmayonaise

Black Angus Ishi Yaki
entrecôte met knoflook en groene asgerges op ‘hot stone’ bereid aan tafel

Kushi Yaki Kip
spiesjes gegrild op houtskool met yuzu-teriyakisaus

Miso Duck
24 uur gemarineerd in white miso marinade met knapperige sjalot snippers en gerookt aan tafel

Sizzling Lamsracks (2 stuks)
en sansho pepper en ui op de robata gegrild en gember-sesamsaus

Ossenhaas 100% Wagyu A4 uit Japan
met rettich-ponzusoy op houtskool aan tafel geserveerd

Truffel Ossenhaas
gegaard op de robata geserveerd met truffel en zoete soja

Gebakken Rijst
met ossenhaaspuntjes, groenten, ei en sesam

Groene Asperges
knoflook, yuzu, rettich en zeezout

ALLERGENEN: Wij verzoeken u te allen tijde uw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chef-kok met zorgvuldigheid uw gerechten kan bereiden en waar nodig met u een juiste menu keuze kan samenstellen.

Specialtasting experience

bij THE RED SUN

Proef de speciale aanbevelingen van de Chef in het Special Tasting Experience Menu, een scala aan gerechten in tasting portionering met alleen het beste uit onze keuken.
Te bestellen vanaf 2 personen.

Menu:
6 gangen: € 57,50  –  7 gangen: € 67,50  –  8 gangen: € 77,50

 

DESSERTS

THE AFTER DINNER CEREMONY

Macaron Dessert
biscuit van macaron beslag met een interieur van roos, framboos, litchi en vanille cremeux. Geserveerd met een compote van litchi vrucht.

Tarte Tatin
opgebouwd van Nashi peer op een bodem van krokant gesuikerd bladerdeeg en gegaard in licht gezouten karamel. Geserveerd met een cannelle van vanille cremeux.

Matcha Soba
opgebouwd met een mousse van manjari chocolade, luchtig interieur van Yuzu en met licht gekon jte yuzu vrucht en bladgoud.

Sudachi Tartelette
gevuld met een cremeux van citroen-sudachi, geserveerd met een mini limoen meringue afgewerkt met een canelle van bloedsinaasappel sorbetijs.

Japanse Waterstenen
assortiment van vijf Japanse ‘stenen’ gevuld met passievrucht, framboos, vanille, chocolade wasabi en matcha thee cremeux. Afgewerkt met een sesam crumble, blanke gelei van litchi en vanille saus.

Sesam ijs
een oude klassieker, ijs van witte sesam geserveerd met krokante sesamkoekjes en warme caramel.

Grand Dessert
een assortiment van verschillende desserts in miniatuur formaat om te delen. Vanaf 2 personen

DESSERT WIJN

Tokaji Aszú 5 Puttonyos, 2007 Disznókó

Noble Late Harvest, 2012 Fleur du Cap

Muscat de Rivesaltes, 2013 Domaine Mas Amiel

JAPANSE THEE

Organic Sencha eerste pluk

Organic Sencha laatste pluk

Roasted Rice Organic Sencha

Specially grown, processed tea powder

Green tea and Marigold

DESSERTS

Macaron Dessert
Tarte Tartin
Chocolade Bombe
Sudachi Tartelette
Japanse Waterstenen
Sesam ijs
Grand Dessert

KOFFIE

Koffie compleet
Speciale koffie met likeur
Koffie single