Huizerweg 3, 1261 AR Blaricum Ma: Gesloten - Di t/m Zo: Keuken 17:00 tot 23:00 +31 (0)35 5336996

Beforedinner bites

Crispy Inktvis, tempura, yuzu-jalepenosaus, shichimi, lime
Edamame Duo, zeezout en knoflook, kimchi
Padron Peppers, zeezout, shichimi, ao-nori
Tonijn Tartaar, lotuswortelchips, mieriksworteldip
Mini Oesters (6 stuks) met sjalotjes, ponzusoy

 

The Red Sun Sushi & Sashimi

Shareddining dishes

Kleine en grotere gerechten om te delen met uw tafelgenoten.
Bestel verschillende gerechten, deze worden in het midden van de tafel geserveerd om met elkaar ervan te kunnen genieten.

Courgette Carpaccio, shiso-ponzusoy, knoflookchips, sesam
Tempura Vega, shiitake, shisoblad, edamame, lotuswortel, rettich-dashisoy
Matcha Soba (koud), shiitake, wasabiwortel, rettich-dashisoy
Kwartelei (4 stuks), truffelmayonaise, truffel, bieslook

Tasty Spoons, gamba, coquille, zalm, king crab, tonijn
Sake Coquilles, robata, sake bouillon, ponzu-gel
Extreem Grote Gamba, yuzu-jalepenosaus, hoba blad, houtskool
Kreeftsalade, luxe baby leaf salade, ui-knoflookmayonaise
Zeebaars, jalepeno-gembersaus, lime
Hele wit vis (gefileerd) verse wasabi, wasabischuim
Zalm Ishi Yaki, robat, ‘hot stone’, knoflook-teriyakisaus
Smoked Garlic Miso Black Cod, miso, knoflook
Tempura Ebi (4 stuks), king prawns, rettich-dashisoy, lotuswortelchips
Gewokte Vongole, sjalot, knoflook, koriander, sake
Fruits de Mer Plateau, king crab, vongole, gamba, oester, coquille, sashimi
Rijst Hotpot met zeebaars, gamba, zalm, vongole, koriander, dashi-boullion
King Crab, hele poot gegrild op de robata, sjalot, paprika, rode peper-ponzusalsa

Hele Piepkuiken by Han, honing, spicy teriyakisaus
Teppan Yaki Ossenhaas, knoflookchips, ui-knoflookmayonaise
Gyu Sashi, lente-ui, knoflooksnippers, truffelolie, shichimi, ponzu
Black Angus Ishi Yaki, entrecôte, knoflook, groene asgerges, ‘hot stone’
Japanse Steak Tartaar, Wagyu vlees, verse wasabi, truffel, sjalot, bieslook, kwartelei
Kushi Yaki Kip (4 stuks), yuzu-teriyakisaus
Sizzling Lamsracks (2 stuks), sansho pepper, ui, robata, gember-sesamsaus
Ossenhaas 100% Wagyu A4 uit Japan, rettich-ponzusoy

Gebakken Rijst met ossenhaaspuntjes, groenten, ei en sesam
Gebakken Noodles met kipdijenfilet, groenten, ei en sesam
Groene Asperges knoflook, yuzu, rettich en zeezout
Gewokte groenten van seizoensgroenten

ALLERGENEN: Wij verzoeken u te allen tijde uw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chef-kok met zorgvuldigheid uw gerechten kan bereiden en waar nodig met u een juiste menu keuze kan samenstellen.

Specialtasting experience

bij THE RED SUN

Proef de speciale aanbevelingen van de Chef in het Special Tasting Experience Menu, een scala aan gerechten in tasting portionering met alleen het beste uit onze keuken.
Te bestellen vanaf 2 personen.

Menu:
6 gangen: € 57,50  –  7 gangen: € 67,50  –  8 gangen: € 77,50

 

DESSERTS

THE AFTER DINNER CEREMONY

DESSERT WIJN

Tokaji Aszú 5 Puttonyos, 2007 Disznókó

Noble Late Harvest, 2012 Fleur du Cap

Muscat de Rivesaltes, 2013 Domaine Mas Amiel

JAPANSE THEE

Organic Sencha eerste pluk

Organic Sencha laatste pluk

Roasted Rice Organic Sencha

Specially grown, processed tea powder

Green tea and Marigold

DESSERTS

Macaron Dessert
Tarte Tartin
Chocolade Bombe
Sudachi Tartelette
Japanse Waterstenen
Sesam ijs
Grand Dessert

KOFFIE

Koffie compleet
Speciale koffie met likeur
Koffie single