Laatste reviews

Top!

We hebben ontzettend genoten. Altijd weer een feest om bij jullie culinair te genieten en te laten verrassen.

10 / 10

Bart

24-09-2022

Verrukkelijk eten en een warm welkom met zeer vriendelijke bediening

Verrukkelijk eten en een warm welkom met zeer vriendelijke bediening in een sfeervol restaurant.

9 / 10

Anoniem

24-09-2022

Avond uit!

We hebben echt heerlijk gegeten, vriendelijke bediening! Al met al een topavond gehad!!! Bedankt!

9 / 10

Anoniem

24-09-2022

Gastenboek

Full experience

Vriendelijk en kundig personeel! Het eten en de presentatie hiervan was fantastisch.

10 / 10

Rachael Baerken

22-09-2022

geweldige ontvangst

heerlijk gegeten!

10 / 10

Frans Horsten

19-09-2022

De ervaring

Alles klopte van A-Z. De ontvangst, de gastheer met zijn enthousiasme en het voortreffelijke menu. We komen graag terug.

10 / 10

Jobert de Groot

19-09-2022

Fantastisch

We hebben een fantastische avond gehad. Super eten, super bediening.

10 / 10

Anoniem

18-09-2022

Alle keren top!

Elke keer wanneer wij hier eten en drinken is alles top! Hele team van The Red Sun weet hoe het moet en leggen de gasten in de watten! Op en top klasse! Pieter, Wimmy en team tot de volgende keer!

10 / 10

Patrick Oostveen

18-09-2022

Een heerlijke avond gehad

Van begin tot einde een heerlijke avond gehad. De gerechten waren een explosie van smaken, zo mooi en bijzonder. Heerlijke wijn. En heel vriendelijk en professioneel personeel. Kortom een absolute aanrader

10 / 10

Anoniem

17-09-2022

Subliem!

De tasting experience is echt een aanrader. De gerechten zijn tongstrelend en de presentatie is heel bijzonder. Het personeel is heel vriendelijk en neemt echt de tijd voor je. Dit restaurant stond al heel lang op mijn wensenlijstje en onze verwachtingen zijn echt overtroffen. Een avond ultiem genieten!:

10 / 10

Corine Odijk

17-09-2022

Geweldige service en verrassend eten

Het is een must om hier gegeten te hebben! Een hele experience.

10 / 10

Carolien D

16-09-2022

Gasten herkennen

Ik vind het erg prettig en leuk als mensen je begroeten en nog herkennen van de vorige keer dat betekend voor mij dat ze oprechte interesse tonen

10 / 10

Anoniem

12-09-2022

Wat een feestje

Wij hebben weer gekozen voor het experience menu en wat is dit toch een feestje. Het eten is echt zo lekker. Je smaakpupillen worden wakker van deze beleving. En de gastvrijheid is echt top🏼

10 / 10

Yvonne Kwakkel

12-09-2022

Fantastische avond!

Heerlijk gegeten, wat een smaak sensatie. Onze verwachtingen waren na de eerste keer hoog en ze waren weer waar gemaakt! Fijn dat ik zwanger gewoon mee kon eten en leuk dat er extra aandacht aan de verjaardag van mijn vriend werd besteed. Alles super vers en super lekker. Personeel ook fantastisch, super vriendelijk en kundig. Rogier toch wel stiekem onze favoriet! Wij komen zeker terug. Nu al zin in!

10 / 10

Rowan van Mieghem

12-09-2022

Feestje

Het was weer een feestje om bij jullie te eten. Het eten was weer heerlijk en wat een fijn team zijn jullie! Nieuwe afspraak staat weer gepland Grt. Martin en Wilma

9 / 10

Wilma Blom-Wind

11-09-2022

Heerlijke avond!

Heerlijke avond tot in de puntjes die tot in de puntjes verzorgd was. Wat een verfijnde gerechten die stuk voor stuk magisch waren. Heel erg bedankt voor jullie service!

9 / 10

F. Wolleswinkel

11-09-2022

Wederom Fan-Tas-Tisch!!!

Kom graag en zoveel mogelijk bij de Red Sun! Met stip op één! Gister voor het eerst de espresso martini genomen! Mijn hemel.. wat een feest! Rogier, je hebt er niks teveel over gezegd! Was mooie afsluiting na een heerlijk diner! X

10 / 10

Yvonne van de Pol

11-09-2022

Alles was top!

We gingen uit eten voor de verjaardag van mijn vriend, en wat hebben we een heerlijke avond gehad! We kozen voor het platinum menu en echt alles was super lekker. De bediening is ook top, behalve professioneel en vol kennis over het eten/de dranken zijn ze grappig en attent. Je betaalt misschien wat, maar dat is het helemaal waard. (Geen 10 uit principe, haha.)

9 / 10

Talitha Hunnik

11-09-2022

Sfeervol en fantastisch eten

Ik kwam met een invalide man en we kregen een mooie plek om te eten en hij kon heerlijk jullie zaak inkijken. Er is zeer goed geluisterd naar onze wensen! TOP! Veel dank hiervoor.

10 / 10

Anoniem

11-09-2022

Geweldige service

Heerlijk eten met een geweldige service van enthousiaste medewerkers

9 / 10

Anoniem

10-09-2022

Fantastische culinaire beleving

Waanzinnig lekker gegeten! Chefs tasting gold gekozen met heerlijke wijnen! Aanrader. Komen zeker terug!

10 / 10

Fam van Dijk

10-09-2022

Vriendelijk personeel en goed eten

Vriendelijke enthousiast personeel en voortreffelijk eten

9 / 10

Athur Zwart

09-09-2022

Perfect

Heerlijk gegeten, en super leuke bediening

10 / 10

Anoniem

09-09-2022

Menu