Laatste reviews

Voortreffelijk en sfeervol ambiance.

Weer voortreffelijk gegeten en voor mijn zoon de eerste keer, en een hele belevenis geweest voor hem. We kijken alweer uit naar ons volgende bezoek.

10 / 10

Eimert Schuurman

02-12-2022

culinair japans

Heerlijk eten (beter dan in japan zelf) alleen er werd uiteindelijk niet geluisterd naar onze wensen om bepaalde gerechten in het menu te verwerken.

9 / 10

Anoniem

02-12-2022

Nog nooit zo lekker…!

Geweldig lekker en mooi gepresenteerd! Fijne en goede service en sfeer Lekkere muziek Echt een super avond!!

10 / 10

Won van Kalsbeek

02-12-2022

Gastenboek

Was weer goed

Was weer erg goed. Was met collega’s en die waren nog nooit bij jullie geweest. Ze reageerden allemaal enthousiast en zeiden allemaal dat ze terug komen met hun echtgenoten.

9 / 10

Anoniem

01-12-2022

Een unieke ervaring.

Heel vriendelijk personeel met veel passie. Ik raad iedereen aan de tasting experience te doen. Verrassende gerechten, en gegarandeerd een top avond.

10 / 10

Francoise Loogman

30-11-2022

Een zeer goede en leuke beleving

De bediening is ronduit top, het eten is geweldig , alleen de muziek past niet bij dit restaurant of sfeer , dat vonden we jammer . Verder echt een dikke aanrader !

9 / 10

Boog

30-11-2022

Het was fantastisch!

Geweldige avond gehad! Personeel was uiterst vriendelijk en gaf een zeer gezellige sfeer. Een aanrader voor een echte sushi ervaring!

10 / 10

JM

28-11-2022

Fantastisch eten!

Heerlijke avond gehad! Altijd een feestje om hier te eten. Alles klopt hier, bediening, sfeer… een dikke 10!

10 / 10

Annemarie Brokking

28-11-2022

Onwijs lekker en super romantisch!!!

Hebben ontzettend leuke avond gehad! Super lekker eten, knusse en romantisch sfeer! Komen zeker gauw terug!!! ️

10 / 10

Elena

27-11-2022

Fantastische smaakervaring

Zeer goede sfeer, hoge kwaliteit in zowel combinatie als smaak van de gerechten. Hele prettige en persoonlijke bediening.

9 / 10

Dennis

27-11-2022

Just different!

Weer een heerlijke avond met geweldig eten! De “experience” is iedere keer weer top. Een aanrader voor iedereen. Tot de volgende keer.

9 / 10

Jeroen van Haastrecht

27-11-2022

Heerlijke smaaksensaties en bijzonder gastvrije bediening.

Een echte Goldervaring gehad.

10 / 10

Harold Van Velzen

27-11-2022

Zeer goede kwaliteit service en ongeëvenaarde smaken.

Kom hier al van ver voor de verbouwing (ca 15 jaar?) vanuit Eindhoven speciaal naartoe gereden. Vandaag de kinderen en aanhang getrakteerd aan een mooie ronde tafel. Het was supergezellig en wederom de gebruikelijke kwaliteit en service!

9 / 10

Rob Allewijn

27-11-2022

Heerlijke ervaring

Een heerlijk avond vullend diner gehad. Prachtige smaken en mooie bereidingen, zelfs aan tafel. Voor herhaling vatbaar.

9 / 10

Ellen Sanders

26-11-2022

super top

heerlijk gegeten echt verassende dingen gezien en geproefd. Hele goede service van de gastheren en gastvrouwen. Echt genoten was voor mij de eerste maal maar zeker voor herhaling vatbaar.

10 / 10

linda Zeltenrijch

25-11-2022

Geweldig restaurant

Het blijft een feest en uniek ervaring om je onder te laten dompelen in de gastvrijheid van Red Sun. Het eten is 'above expectations' en de bediening 'amazing'

10 / 10

Sandra Glazer

25-11-2022

Top avond

Gastheerschap is hier in grote letters geschreven en uitgevoerd. Verrassend menu met goede bijpassende wijnen. Super avond gehad.

10 / 10

Anoniem

25-11-2022

Eten top, service top, ambiance top. The Red Sun, altijd een goed idee.

Xxx

9 / 10

Gwen

25-11-2022

Heerlijke beleving

Zaterdag gingen we een keer zonder onze zoon uit eten. Het was echt even een avondje uit! We hadden het Premium 8-gangen menu gekozen en lieten ons verrassen. Dat werden we zeker! Verrassende smaken, prachtig opgemaakt en zeer vriendelijk en professioneel uitgeserveerd. De sfeer was ook lekker ongedwongen en gezellig. We komen zeker teug!

9 / 10

Ingrid

21-11-2022

De kwaliteit van het eten en de service is buitengewoon

Vrijdag 18 november met collega's heerlijk gegeten en genoten van de originele gerechten, de uitstekende sfeer/ambiance en de fantastische service van team Red Sun!

9 / 10

Erwin Blok

21-11-2022

Super vriendelijk en heerlijk eten

De service is geweldig en de kwaliteit van het eten kan je nergens anders vinden. Romy is echt een topper!

10 / 10

Charissa

21-11-2022

Heerlijke avond

Heerlijk genoten! Het was een echte beleving! Gastvrije en zeer vriendelijke bediening. We komen zeker weer terug…

9 / 10

Anoniem

20-11-2022

Was weer super !!!

Warme ontvangst en heerlijk gegeten. Stuk voor stuk top gerechten en lieve mensen aan tafel !

10 / 10

Peter en Judith De Vries

20-11-2022

Menu