Laatste reviews

Opnieuw waanzinnig heerlijk en gezellig gegeten

Ultiem avondje uit, alles is super.

10 / 10

Rob Rey

06-02-2023

Aandacht

Met z'n 5en heerlijk gegeten. Voldoende persoonlijke aandacht zonder te overdrijven. Veel aandacht voor de gerechten met een goede uitleg en mooie effecten. Super avondje uit. Aanrader.

10 / 10

Fred Gelmers

06-02-2023

Beste Japanner ever

Wat was het hier vreselijk lekker, de combinaties spatten uiteen in je mond en dan die vreselijk lekkere sake kaart. Je moet echt de mousserende koude eens proberen …zalig! Het was 1 grote verrassing en verademing. Gezellig ingericht met lounge muziek en super aardig personeel. Jammer dat het zo ver weg is anders kwamen we heel vaak hier.

10 / 10

Monique Raemakers

06-02-2023

Gastenboek

Heerlijk gegeten en fijn bediening

9 / 10

Esther Van Dijk

05-02-2023

Gezellig samen uit eten

Vriendelijke ontvangst, gezellige ambiance, een persoonlijk woord en vrolijke, olijke bediening! Wij hebben weer genoten van het verrassende menu

10 / 10

Marja Koelewijn

05-02-2023

Fantastisch

Het eten en de service zijn echt geweldig! Kies een tasting experience en laat je verrassen.

10 / 10

Joyce L.

05-02-2023

Garantie op een culinair avontuur

Het was weer tot in de puntjes verzorgd , alles klopt , van de ontvangst , de bediening , Entourage tot de smakelijke gerechten . Ga zo door , chapeau !

9 / 10

Anoniem

05-02-2023

Top

Heerlijk eten, en geweldige bediend. Dat is tegenwoordig uniek. Top dus

10 / 10

fleur van der gronden

05-02-2023

Heeeerlijk!

Het is een complete verwen avond en alles is even lekker! Het menu vind ik wel net iets teveel dus de volgende keer zou ik los bestellen.

9 / 10

Kim

04-02-2023

Topavond

Diner bij Red Sun was, is en blijft een heerlijke smaakbeleving , in een top ambiance , met geweldige vriendelijk en hulpvaardig personeel Jack

10 / 10

jack spijkerman

03-02-2023

Top als altijd en eigenlijk nog beter!!!!

zie boven met weinig woorden veeeel zeggen!!

10 / 10

Anoniem

03-02-2023

Sushi next level met geweldige bediening.

Het was de eerste keer dat wij bij jullie hebben gegeten. Heb in mijn leven geregeld sushi gegeten maar bij jullie was het een compleet andere fantastische ervaring. De smaakexplosies zijn bizar en de bediening neemt de tijd om alle mogelijkheden toe te lichten alsook het menu aan te passen op jouw wensen. Kortom, Sushi next level. We komen gauw terug! Bas & Vera

9 / 10

Bas

03-02-2023

Top avond!

Wij hebben enorm genoten van de diner experience bij de Red Sun, een ultieme eet belevenis met keurige bediening, nette uitleg van zowel de gerechten als de uitgeserveerde wijnen. Een echte aanrader!

9 / 10

André Beukers

30-01-2023

Mooie presentatie van de gerechten, door vakkundig personeel.

Mooie avond gehad door oa bovenstaande redenen.

9 / 10

Anoniem

30-01-2023

Eten 29-01-2023

Absoluut een hemelse beleving die ik iedereen aanraad!! Ondanks dat onze dochter die zwanger is geen roodvlees/vis eet heeft ook zij er geweldig van genoten. Nogmaals dank daarvoor!!

10 / 10

Anoniem

30-01-2023

Bezoek 28-1-23

Wij zijn echt deze avond in de watten gelegd, compliment aan “zwarte brigade” zo kan het dus ook. Flexibel en makkelijk in omgang en attent wanneer benodigd. Het eten? Moet je zelf ervaren

10 / 10

Mario Mulder

30-01-2023

Ontzettend goed eten en erg goede bediening

Alles van hoge kwaliteit. Goede combinaties, heerlijke hapjes. Hele nette bediening. Absoluut een aanrader.

10 / 10

Chanine

30-01-2023

Fantastisch gegeten. De presentatie van de gerechten is werkelijk van buitengewone categorie.

Fantastisch gegeten. De presentatie van de gerechten is van buitengewone categorie.

10 / 10

Anoniem

29-01-2023

Beter wordt het niet!

Sfeer, bediening, eten en drinken.... een echte special!!

10 / 10

Nicole Van munster

29-01-2023

Wederom genoten!

Alles even heerlijk, fijne bediening, goed overleg over het menu. Uitmuntend!

10 / 10

Carla Dielen

29-01-2023

Top restaurant

Waanzinnig fijn restaurant, personeel, eten , knus, smaak explosie bij elk gerecht, je voelt je echt welkom. Echte aanrader.

10 / 10

Rob

29-01-2023

Fenomenaal!

Gisteren heb ik voor de 2e keer gegeten bij The red sun. Nav hersenletsel ruik en proef ik niets. Eten is daarvoor voor mij best een dingetje. Eten bij The red sun heeft daar voor mij verandering in gebracht. Eten op zicht was nog nooit zo'n feest als bij The red sun. Texturen die een regelrechte sensatie vormen in je mond, het is echt een fantastische ervaring! Verder is de entourage en het personeel geweldig. Lekker relaxed en ontspannen. Je betaald voor kwaliteit maar dan heb je ook echt een magnifieke avond!

10 / 10

Anoniem

29-01-2023

Het menu

Het was weer een streling voor de tong. Al het prachtig opgediende eten en heerlijke smaak sensatie. Absoluut mijn lievelings restaurant.

10 / 10

Anoniem

28-01-2023

Menu