Laatste reviews

Heerlijk gegeten

Van begin tot eind, altijd perfect!

10 / 10

Marie louise Luttikhuizen

23-09-2021

Ultiem genieten

We hebben een zalige avond gehad. Het verrassingsmenu was zeer smakelijk. We hebben genoten, ook van de bediening. Ontzettend vriendelijk, betrokken en hart voor de zaak. Ze werken vanuit passie, dat is een groot goed!

10 / 10

Ella van den Bosch

20-09-2021

Een avond genieten

Eten is prima, personeel vriendelijk en meedenkend.

9 / 10

Anoniem

20-09-2021

Gastenboek

Beleving!

Eten was subliem!

10 / 10

Ilonka

20-09-2021

Goeie sfeer lieve mensen en lekker eten

Heerlijke avond gehad super eten met super bediening. Alleen 1 puntje voor verbetering als mensen gaan roken dat de buitendeur dicht blijft, zodat de rooklucht niet naar binnen komt. Dat neemt de heerlijke geuren en smaak van het eten echt weg en dat is erg jammer. Wij komen zeker nog een keer terug.

9 / 10

Anoniem

19-09-2021

Wederom geweldig!!!

….Iets met elke keer weer topkwaliteit, geweldige service, heerlijk ambiance, vooral lieve, oprechte mensjes en hemels eten, hoe verzinnen ze het elke keer weer, in 1 woord: FANTASTISCH!!! TRS bedankt weer! Groetjes, Radjen.

10 / 10

Radjen

19-09-2021

Top avond gehad

Na roerige weken waren we toe aan een avond met verassingen. Nou die kregen wij met het 7 gangen diner. Extra de oesters genomen en wat een feest. Maar ook de ontspannen uitleg door het fantastische personeel en eigenaars met humor en flair. Dikke complimenten aan de keuken brigade en was top. Dank dit hadden wij samen zo nodig.

10 / 10

Peter Campo

19-09-2021

geweldig

de bediening is zo geweldig en het eten kan niet beter

10 / 10

Anoniem

19-09-2021

Fantastische ervaring!

Het was echt geweldig! Alle gerechten waren even heerlijk en prachtig gepresenteerd. Een ware experience!

10 / 10

Inette Faber

19-09-2021

Zeer verrast

Een geweldige ervaring

10 / 10

Freek Godwaldt

18-09-2021

Heerlijk!

Bedankt voor de heerlijke avond.

9 / 10

Anoniem

18-09-2021

Een feestje

Wat een fijn restaurant. De bediening is alert en het ontbreekt je aan niks tijdens een avond in The Red Sun. Gerechten zijn smaakvol, fraai geserveerd als kunstwerkjes en keurig uitgelegd door het personeel. Dikke aanrader als je van Japans eten houdt. Schitterende tent!

10 / 10

Bastiaan Gaillard

18-09-2021

The new menu was great

Relaxed full service experience which makes you feel appreciated as a customer and with a personal touch

10 / 10

Erik van Rikxoort

17-09-2021

Babette

Ons favoriete restaurant. Zowel het eten als de bediening. Top.

10 / 10

Babette Winkler

16-09-2021

Zoals altijd maar zeker niet vanzelfsprekend perfect! Bediening top eten geweldig!

In een woord geweldig!!

10 / 10

Remon Massink

16-09-2021

geweldig

Heel erg tevreden, en mijn vriendin vooral heel erg enthousiast over de manier waarop de serveerster (achteraf eigenaresse bleek te zijn) rekening heeft gehouden met haar wensen. Zij houdt niet zo van vis, maar toch 6 gangen vis gegeten op een manier dat zij nog nooit heeft ervaren. Geweldige ervaring!

10 / 10

Marco Cobussen

16-09-2021

Tasting

Grote klasse

9 / 10

Anoniem

16-09-2021

Wederom genoten

We hebben wederom genoten van het heerlijke eten en de gezelligheid bij jullie. We vonden het alleen jammer dat onze tafel vanaf 20.30 uur nog een keer gereserveerd was...dit geeft toch een beetje een opgejaagd gevoel. Gaan we, en ik hoop jullie ook, volgende keer even wat beter op letten.

9 / 10

Anoniem

13-09-2021

Fantastisch gegeten

We hebben weer fantastisch lekker gegeten. Geweldige gastvrouw die onze tafel bediende. Heerlijke sfeer in t restaurant. Meest lekkere sushi ever !!! We hebben weer super genoten met onze acht volwassen (schoon) kinderen :-). Het is echt een avondje uit.

10 / 10

Andrea van Kooten

13-09-2021

verrassend diner

Mijn echtgenote en ik hadden het bronzen diner, dat een heerlijke verrassing was met 6 heerlijkke hapjes die op een originele manier werden geserveerd

9 / 10

Anoniem

13-09-2021

awesome

never disappoints

10 / 10

Cary Wallace

13-09-2021

Voortreffelijk

Heerlijk gegeten bij the red sun. Aardige bediening ongedwongen en mooi interieur Eten werkelijk top!

9 / 10

Nely

12-09-2021

Absoluut mijn favoriet

Fantastisch gegeten en genoten!

10 / 10

Sabine

12-09-2021

Menu