Laatste reviews

Een super ervaring!

Was weer een onvergetelijke ervaring, echt super genoten.

9 / 10

Anoniem

04-12-2021

Fantastische avond gehad!

Het eten was heerlijk en de bediening heel meedenkend en aardig. Bedankt!

10 / 10

Iris van Heezik

28-11-2021

Geweldig eten en service.. zo fijn en persoonlijk

Zoals hier boven Eten service fantastisch en een hele fijne persoonlijk contact. Gr Alfred

10 / 10

Anoniem

28-11-2021

Gastenboek

A BIG tasting experience

What an experience.... It has not been our first time at the Red Sun, but every time they know to give us that WOW moment! Not only the food is amazing, the people from the Red Sun are amazing as well. They give you as a customer a great time and experience. Thanks again Red SUN!

10 / 10

Anoniem

26-11-2021

Hoe Gastronomie hoort te zijn ️

Voorbeeld hoe gastronomie hoort te zijn. Wat het kost, maakt niet uit. Alles is van hoogste kwaliteit. Personeel is super. Ambiance is perfect. Wijnkaart is overheerlijk

10 / 10

F Schonewille

26-11-2021

Geweldig

Wat een fantastisch personeel echt bijzonder vriendelijk! Het eten is geweldig echt heerlijk. Beter kan gewoon niet!

10 / 10

Anoniem

25-11-2021

Goede service en heerlijk eten

Prettig, warm, gastvrij, heerlijk eten. Huisgevoel. Elke euro waard. Hier blijven wij komen met ons gezinnetje .

9 / 10

Lucienne Braafheid

23-11-2021

Ontspannen sfeer

Fantastisch eten, relaxte sfeer, gastvrij en vriendelijke bediening.

9 / 10

Anoniem

22-11-2021

Heerlijke smaakbeleving

In het verleden was dit een van onze favoriete restaurants en we waren benieuwd hoe het eruit zou zien nadat de voormalige eigenaar terug was. We werden aangenaam verrast en hebben enorm genoten van de vooruitgang die men heeft geboekt. De sfeervolle inrichting, de heerlijke variatie in smaakbeleving, de vriendelijke bediening. Alles top. Ondanks dat we nu in Maastricht wonen zullen we zeker terugkomen!

10 / 10

will

22-11-2021

Top

Was weer top! Een echte beleving!

9 / 10

Anoniem

22-11-2021

Excellent

Heel lekker en echt een 'experience' !

9 / 10

Anoniem

21-11-2021

Heerlijk gegeten 🏻

Wordt goed geholpen Lekker gegeten.

9 / 10

Ronald Zuijdendorp

21-11-2021

...

Bijzonder, verfijnd en lekker.

9 / 10

Cees Heerlien

20-11-2021

Goed opgelost

Ondanks dat het restaurant sloot om 20.00 uur hebben wij voortreffelijk gegeten. De gangen volgden elkaar wat sneller op, dat kon natuurlijk niet anders, maar dat was prima opgelost. De gastvrijheid en kwaliteit krijgen onveranderd een dikke 10.

10 / 10

Carina

19-11-2021

heerlijk gegeten en gedronken

wijn arrangement zeker een aanrader

10 / 10

Anoniem

19-11-2021

Altijd een feestje

Ondanks de nieuwe maatregelen, hebben wij toch het gevoel van een heerlijk avondje uit gehad. Het eten was weer fantastisch.

10 / 10

Johan Safaric

18-11-2021

Heerlijk

Het was heerlijk, variaties waren geweldig en de bediening is zoals altijd top!

10 / 10

Laura van der Zel

15-11-2021

Michelin waardig

Alles was perfect, van ontvangst tot vertrek en het eten uitmuntend

10 / 10

Jeannette Meijer

15-11-2021

Smaaksensatie

Wegens Corona een tijdje niet geweest, maar het was weer zoals vanouds, fantastisch. Uitmuntend eten, perfecte, gezellige bediening.

10 / 10

Anoniem

14-11-2021

Gastvrijheid!

Een heerlijke avond in de watten worden gelegd is altijd een feest maar hier komt het uit het hart! Mensen, eten en ambiance. Een feest!

10 / 10

Anoniem

13-11-2021

Heerlijk eten!

We hebben heerlijk gegeten. Bediening ook erg vriendelijk, maar iets meer aandacht voor drankjes was fijn geweest. Aan de late kant, terwijl glazen al leeg waren. En bij ons waren de boontjes vooraf vergeten. Wachten op betalen duurde te lang waardoor ik zelf maar ben gaan vragen of ik kon betalen. Top zou zijn om vaker langs te komen bij de tafels. Verder alles top; ontvangst, eten en gastvrijheid! Dus we komen zeker vaker.

9 / 10

Anoniem

13-11-2021

Delicious

Wonderfull evening, really delicious food. Looking forward to the next time!

10 / 10

Anoniem

13-11-2021

In een woord fantastisch ... eten, drinken, mensen

Als uit eten gaan een beleving moet zijn c.q. mag zijn dan weten de dames en heren van de Red Sun exact waar dat overgaat! Wat hebben we een fijne en lekkere avond gehad. Heel erg bedankt Pieter, Illy en anderen.

10 / 10

Madeleine Bakkenes

12-11-2021

Menu