Huizerweg 3, 1261 AR Blaricum Ma: Gesloten - Di t/m Zo: Keuken 17:00 tot 23:00 +31 (0)35 5336996

ExclusiveHangiri

Assortiment voor in het midden van de tafel om samen te delen Een wandeling door de sushibar met onze Sushi Chefs. Zij presenteren de allermooiste samenstelling voor u, prachtig opgemaakt als een schilderij, om van alles een hapje te kunnen proeven. Te bestellen vanaf 2 personen.

Sushi € 27,50 pp

Sashimi 
€ 29,50 pp

Sushi & Sashimi
€ 29,50 pp

Specialtasting experience

bij THE RED SUN

Proef de speciale aanbevelingen van de Chef in het Special Tasting Experience Menu, een scala aan gerechten in tasting portionering met alleen het beste uit onze keuken.
Te bestellen vanaf 2 personen.

Menu:
6 gangen: € 59,50  –  7 gangen: € 69,50  –  8 gangen: € 79,50
Platinum Exclusive Tasting Menu:
8 gangen: € 119,50

 

Beforedinner bites

Vega Avocado, tempura, luchtige romige shishito-mayonaise, shichimi

Crispy Inktvis, tempura, yuzu-jalepenosaus, shichimi, lime

Edamame Duo, zeezout en knoflook, kimchi

Padron Peppers, zeezout, shichimi, ao-nori

Mushita Oesters Nr. 1, gember dashi, bonito flakes, ponzu-jelly, lente-ui

Tonijn Tartaar, lotuswortelchips, mieriksworteldip

Mini Oesters, met sjalotjes, ponzusoy

 

The Red Sun Sushi & Sashimi

Exclusivedishes

XXL Jumbo Gamba
gegrild op de robata grill met spicy yuzu-jalapenosaus in hoba blad

Alaska King Crab
hele poot gegrild op de robata grill met bonito flakes en ponzu salsa

Pacific Black Cod
48 uur gemarineerd in zoete miso en à la minute gerookt aan tafel

Japanse Wagyu
100% ossenhaas uit Japan met rettich ponzu op mini bbq geserveerd

Shareddining dishes

Kleine en grotere gerechten om te delen met uw tafelgenoten.
Bestel verschillende gerechten, deze worden in het midden van de tafel geserveerd om met elkaar ervan te kunnen genieten.

Gyu Sashi
carpaccio van wagyu met knoflooksnippers, rettich, truffelolie, shichimi en ponzu

Piepkuiken by Han
24 uur in honing gemarineerd met licht spicy teri-yaki op japanse houtskool geserveerd

Teppan Ossenhaas
met truffel tapende, knoflookchips, groene asperges en romige ui-knoflookmayonaise

Ishi-Yaki Black Angus
entrecote met groene asperges en teri-yaki saus op Himalaya ‘zoutsteen’ geserveerd

Miso Duck
24 uur gemarineerd in zoete miso met sjalot snippers en à la minute aan tafel gerookt

Sizzling Lamsracks
met japanse sansho pepper en ui op de robata gegrild met gember-sesamsaus

Spicy Rib Eye Steak
van de teppan yaki met flinterdunne rauwe ui en spicy rettich-ponzu dipsaus

Teri-Yaki Kip
zeer mals dijenvlees van de robata op de huid gebakken met truffel teri-yaki saus

Gebakken Rijst
met ossenhaaspuntjes, groenten, ei en sesam

Groene Asperges
knoflook, yuzu-ponzu, rettich en zeezout

Garlic Bimi Broccoli
beetgaar met soja, verse knoflook en shichimi

Courgette Carpaccio
(koud) in shiso-ponzu sojasaus, knoflooksnippers, sesam en truffelolie

Baby Spinazie
(koud) salade met avocado, kwartelei en traditionele yuzu-sesam dressing

Matcha Soba
(koud) in groene thee gegaard met shiitake, wasabi wortel en rettich-dashi sojasaus

Shiitake Hotpot
heerlijke mix van gestoomde paddenstoelen met soba noodels in gember dashi en truffel

Vegan Tempura
van shiso blad, edamame, lotuswortel, bimi broccoli met frisse yuzu-gel dip

Miso Aubergine
gegrild op de robata grill met spraakmakende zoete witte miso marinade

Tasty Spoons
(koud) van seafood smaakexplosies met gamba, coquille, zalm, tonijn en king crab

Hele Tarbot Dashi
gestoomd in ponzu-dashi, shiitake, gember en lente-ui (gefileerd)

Truffel Coquilles
gegrild op houtskool met krokante lotuswortelchips, bieslooksalade en romige truffelsaus

Mushita Oesters
Nr. 1 gestoomd in rijke dashi met gember, bonito flakes, lente-ui en frisse ponzu-jelly

Wasabi Zeebaars
hele zijde gegrild, geserveerd met verse wasabi wortel en luchtig geklopt wasabi-schuim

Ishi Yaki Zalm
traditioneel geserveerd op mini bbq met homemade knoflook-teriyakisaus

Seafood Tempura
van hele snow crab poten en gamba’s met japanse shichimi kruiden en knoflook-ui saus

Robata 1⁄2 Kreeft & Gamba’s
gegrild op houtskool met peppers, yuzu-sesamsaus en yuzu-mayonaise

DESSERTS

THE AFTER DINNER CEREMONY

Macaron Parfait Sandwich
biscuit van macaron beslag met een interieur van roos, framboos, litchi en vanille cremeux. Geserveerd met een compote van litchi vrucht.

Tarte Tatin
warme Japanse Nashi peer op een bodem van krokant gesuikerd bladerdeeg in licht gezouten karamel

Chocolade Souffllé
warme chocolade cake uit de oven met een vloeibare kern van chocolade met vanille-ijs en framboos

Frozen Yuzu Sake
yuzu-sake ‘ice cold frozen’ met verse munt en frisse citroen sorbet

Japanse Waterstenen
THE RED SUN signature dessert van Japanse ‘stenen’ met luchtige cremeux van passievrucht, framboos, matcha, wasabi-chocolade en vanille, geserveerd met chocolade crumble en lychee-gel

Sesam IJs
THE RED SUN klassieker sinds 2005, witte sesam ijs geserveerd met krokante sesamkoekjes en warme karamel

THE RED SUN Grand Desert
een selectie van bovenstaande desserts in miniatuur formaat. Heerlijk om samen te delen vanaf 2 personen.

 

Koffie Compleet
koffiesoort naar keuze geserveerd met friandises

Verse Thee Compleet
verse munt, shiso of gember

Speciale Koffie
bereidt met likeur en geslagen room

Digestieven Assortiment
likeuren Cognac en Whiskey

Genmaicha
Roasted Rice Organice Sencha groene thee met geroosterde rijstkogels. De suikers van de rijst geven deze thee een warme en volle, nootachtige smaak

Matcha
Specially grown, processed green tea powder zeer exclusieve thee, rijk aan aminozuren en mineralen. Wat bitter in de smaak, maar met intense zoetheid en diepte

Flowering tea
Green tea and marigold Traditionele thee die bestaat uit een bundel van gedroogde theebladeren rond één of meer gedroogde bloemen

Earl Grey tea
de echte klassieker, een blend van diverse theesoorten verrijkt met bergamot waardoor heerlijk frisse citrustonen ontstaan

Magnolia Jasmine tea
een heerlijke witte thee op smaak gebracht met jasmijn en de magnolia blaadjes maken deze heerlijke thee compleet

Espresso Martini
wodka, espresso

Rum Old Fashioned
Diplomatica Reserva

White Russian
wodka, koffielikeur, geslagen room

Hongarije
Tokaji Aszú 5 Puttonyos, 2008 Disznókó

Zuid-Afrika
Noble Late Harvest, 2016 Fleur du Cap

Frankrijk
Muscat de Rivesaltes, 2015 Domaine Mas Amiel

KOFFIE

Koffie compleet
Verse Thee Compleet
Speciale koffie met likeur
Koffie single
Digestieven Assortiment

JAPANSE THEE

Roasted Rice Organic Sencha

Specially grown, processed tea powder

Green tea and Marigold

De echte klassieker eerste pluk

Jasmine and Magnolia

DESSERT WIJN

Tokaji Aszú 5 Puttonyos, 2008 Disznókó

Noble Late Harvest, 2016 Fleur du Cap

Muscat de Rivesaltes, 2015 Domaine Mas Amiel